Semi-gjennomsiktig Frit For gulv flis

Semi-gjennomsiktig Frit For gulv flis
Produktdetaljer

Kina Jinming glasur co, Ltd er en av de ledende semi ugjennomsiktig frit for gulv flis produsenter og leverandører i Kina, utstyrt med profesjonell fabrikk og plante og gir produktene gratis prøve, Velkommen til kjøpe våre lavpris doble rask skyting semi ugjennomsiktig frit, digital semi ugjennomsiktig utskrift frit for gulv flis, super flat semi ugjennomsiktig frit for gulv flis, rekke som avfyring temperaturen semi ugjennomsiktig frit for gulv flis , semi ugjennomsiktig frit interiør gulvet fliser og også velkommen til å kontrollere prisen, prisliste, forespørsel og tilbud med oss.

Semi-gjennomsiktig frit JM617

Stedet av originalen: Kina keramisk industri, Kina

Utseende: gjennomsiktig partikkel

Søknad: For vegg og gulv flis enkelt skyte og dobbel avfyring, egnet for silketrykk utskrift og inkjet utskrift bruke vise perfekt fargeeffekt.

Keramiske frit mykgjørende temperatur: 800° C

Keramiske frit avfyring temperaturen: 1050-1130° C

Ekspansjon koeffisienten: 180(×10-7/°C)

Pakking opplysninger: Net 50kgs/bag eller massevis poser

Leveringstid: innen 7 dager etter mottar deposite eller Letter of Credit.

Utmerket lysstyrke og god hvithet, høy flathet, mindre pinhole. Egnet for enkelt rask skyting og doble rask skyting, silke skjermen utskrift og inkjet utskrift for indre vegg fliser og gulvet tile,300×450(mm) og 300×600(mm) flis er good。

Dette semi-gjennomsiktig frit har 5,5% zirkonium silikat, slik at det kan erstatte ugjennomsiktig frit brukes i keramiske fliser og ha en god hvit visuell effekt. Det har også prisfordel sammenlignet med ugjennomsiktig frit.

Etter samle kundenes tilbakemeldinger om semi ugjennomsiktig frit, vi alltid gå til fabrikker direkte, og ser for løsninger med deres teknikere sammen. JinMing har en stabil standard semi ugjennomsiktig frit kvaliteten kunden er veldig glad for å samarbeide med oss.

JinMing teknikere kan justere prøvene i tide, og garanterer høy kvalitet som kunden forventer. En fordel er rask og kvalitet tjenesten vi tilbyr alle våre kunder.

Vi er en pålitelig pålitelige semi ugjennomsiktig virksomhet, med oss og du kan vinne i fremtiden.

Forespørsel