Gjennomsiktig Frit For vegg fliser

Gjennomsiktig Frit For vegg fliser
Produktdetaljer

Kina Jinming glasur co, Ltd er en av de ledende gjennomsiktig frit for vegg fliser produsenter og leverandører i Kina, utstyrt med profesjonell fabrikk og plante og gir produktene gratis prøve, Velkommen til kjøpe våre lavpris doble rask skyting gjennomsiktig frit, gjennomsiktig frit for keramikkfliser, enkelt avfyring gjennomsiktig frit for indre vegg fliser, rekke som avfyring temperaturen frit for vegg fliser , super flat gjennomsiktig frit for vegg fliser og også velkommen til å kontrollere prisen, prisliste, forespørsel og tilbud med oss.

Gjennomsiktig frit JM802

Stedet for originalen: Kina byen, Kina

Utseende: gjennomsiktig granule

Søknad: For vegg fliser enkelt skyte og dobbel avfyring, egnet for silketrykk utskrift og inkjet utskrift bruk.

Merke navn: JINMING GLASUR

Gjennomsiktig frit mykgjørende temperatur: 780° C

Gjennomsiktig frit avfyring temperaturen: 1050-1120° C

C.O.E:180(×10-7/°C)

Sertifikatet: ISO9001 og SGS godkjenning, revidert leverandør.

Pakking opplysninger: Net 50kgs/bag, 25tons i en 20GP beholder.

Levering: innen 10 dager etter deposite betalingen eller ugjenkallelig LC.


Rimelig temperaturen av myke punkt og rekke avfyring temperaturen gjør det egnet for enkelt rask skyting og dobbel fort skyte veggen flis godt.

Det er en super gjennomsiktig frit kan danner en høy glans, ganske glatt overflate med høy slitasje motstand. Gjør din brikke mer ryddig og rent.

Lavtemperatur frit og egnet for inkjet utskrift, utmerket demonstrasjon av farge.

Hovedsakelig brukes størrelsen av 250*330(mm), 250*400(mm),300*450(mm),300*600(mm) keramisk glass indre veggfliser.


Hvordan produsere gjennomsiktig frit:

Vi vil teste sin renhet og kvalitet når alle råstoff kommer til vår fabrikk å avgjøre om det kan være kvalifisert til standard, keramiske frits er uorganiske forbindelser som etter blitt blandet er smeltet 1460-1500 ° c i en spesiell ovn av frit smelter i 24 timer, og senere av smeltet magma kjøler i vann raskt produsere krystaller som ifølge gjennomsiktig frit formulering tjene for keramiske fliser bruker. Senere, tas vann quencing keramiske frit fra vann for å teste kvaliteten og pakkes.


Produktet fordeler:

1. konkurransedyktig pris på grunn av våre lave produksjonskostnadene for transaparent frit.

2. alle råvarer som potash Feltspat, sink oksid, zirkonium silikat inspiseres under sertifisert QC systemet, så vår topp kvalitet keramiske frit er alltid stabil.

3. profesjonelle gir tekniske tjenester på salg og ingeniører tilgjengelig for service kunder utenlands.

4. Gratisprøver sendes for kvalitet evaluering og markedsføring aktiviteter eller gjøre en semi-produksjon for neste trinn.Vi håper å etablere en vinn-vinn forhold med deg for lange. Hvis du har spørsmål om gjennomsiktig frit, pls gjerne fortelle oss.


Forespørsel