Gjennomsiktig utskrift glasur For vegg fliser

Gjennomsiktig utskrift glasur For vegg fliser
Produktdetaljer

Kina Jinming glasur co, Ltd er en av ledende transparente utskrift glasur for vegg fliser produsenter og leverandører i Kina, utstyrt med profesjonell fabrikk og plante og gir produktene gratis prøve, Velkommen til å kjøpe våre lav pris zibo gjennomsiktig utskrift glasur, utmerket gjennomsiktig frit, jinming glasur, jinming frit, keramiske frit for granitt fliser og også velkommen til å kontrollere prisen , prisliste, forespørsel og tilbud med oss.

Gjennomsiktig utskrift glasur JM-8109

Skyte tem:1050-1120 ° C

Bruk: Utskrift makt (30% - 40%) pigment + 60% utskrift olje + 10% for silke skjermen bruk.

Dette bruk metoder er bare for referanse, kan du endre det prosentvise forholdet for å få best effekt Ifølge din ovn temperaturen, gir vi deg å teste for endelig bekreftelse.

Gjennomsiktig utskrift glasur, høy flathet, god åpenhet, utmerket lysstyrke og perfekt farge vises, mindre pinhole, bruker for høy topp inkjet indre vegg fliser, det også kan blande med ugjennomsiktig frit å lave ned prisen og forbedre farge viser.

Egnet for metall glasur, kan legges til noen zirkonium silikat for å fremme feculent og ekstra AL2O3 for å fremme avfyring temperaturen, og lagt flekker og 2-3% ZnO å forbedre coloring og overflate effekten.


Forespørsel