Full polert Glaze8106

Full polert Glaze8106
Produktdetaljer

Kina Jinming glasur co, Ltd er en av de ledende full polert glaze8106 produsenter og leverandører i Kina, utstyrt med profesjonell fabrikk og plante og gir produktene gratis prøve, Velkommen til kjøpe våre lav pris full polert glaze8106 og også velkommen til å kontrollere prisen, prisliste, forespørsel og tilbud med oss.

Full polert glasur JM-8106

Sted original: Zibo City, Shandong-provinsen, Kina

Farge: gjennomsiktig granule

Søknad: For vegg fliser dobbel avfyring, egnet for silketrykk utskrift eller blekkskriver utskrift stil vise perfekt fargeeffekt.

Avfyring temperaturen: 1000-1150℃

C.O.E: 175 (× 10-7 / ° C)

Pakking opplysninger: Net 50kgs/bag eller massevis poser

Leveringsmetoder: sjøveien, prøver kan bli sendt av express.

Ved hjelp av behandle følgende:

Kroppen engobe→glaze→printing glaze→polish glaze→firing → polering ruten for å få en marmor som og speil som flis, det er veldig glatt og skinnende.

Full polert glasur er antibakteriell å holde flisen ryddig og rent, det er lite pinhole på det. Utskrift fargen vil også ha en perfekt outlook.

Rekke temperatur og høy ekspansjon koeffisient og Smeltetemperaturen er høyere, alle de karakteristiske gjør keramiske fliser høy lysstyrke og høye åpenhet, super flat.

Hvorfor velge JinMing full-polert glasur?

1. Gratisprøver kan uttrykkes for du teste.

2. beste tekniske tjenester: våre profesjonelle ingeniør kan gi tilfredsstillende tekniske tjenester gratis for å hjelpe våre brukere bedre produktkvalitet, redusere den

produksjon koster og holde produksjonen stabil.

3. profesjonelle salgsteam, tilbyr tilpasset og dedikert hjerte til ett-tjenester som utvalg tester, produts levering, dokumentet forberede og skikker fjerner ifølge kunden requirment.

4. markedet leadship, produktinnovasjon, pålitelige systemer.


Forespørsel