CERAMICS CHINA 2017 rettferdig i Guangzhou by, Kina

2017 CERAMICS CHINA ( Kina International Utstilling for Keramikk Teknologi, Utstyr og Produkt ) vil finne sted i Canton Fair Complex, Guangzhou , Kina, fra 1. til 4. juni 2017.

Som Kina rangerer det øverste landet innen flisproduksjon og -forbruk, CERAMICS CHINA   2017 er uten tvil en perfekt plattform for keramisk industri - der alle tekniske innovasjoner, maskiner og utstyr vises for å kunne møte utfordringene i det raskt voksende og skiftende markedet.

2 层 展位 .png  
Forskjellig fra tidligere utgaver, i 2017, bruker arrangøren Unifair Exhibition Service Company to etasjer av område A i Canton Fair Complex,   Hall 1.1 er internasjonal utstilling for avansert keramikk og pulver metallurgi teknologi, utstyr og produkt (kjent som ACPM EXPO). ACPM EXPO 2017 er den første årlige utstillingen organisert av Unifair og godkjent av ACerS utelukkende for den avanserte keramikkindustrien med høyteknologi og yrke. Denne samtidige utstillingen vil fremvise avanserte keramiske råvarer og hjelpemidler, produkter, utstyr, verktøy og tilbehør samt råmaterialer og produkter med pulvermetallurgi, etc.
 
Hall 2.1 er en annen samtidig utstilling - Kinas internasjonale utstilling for keramikkteknologi, utstyr og råmateriale (kjent som TABLEWARE TECH). TABLEWARE TECH 2017 er den eneste profesjonelle utstillingen innen porselens keramikkproduksjon, som skal presentere keramikkproduksjonsteknologi, prosesseringsteknologi, forming maskineri og spesiell miljøvernutstyr, dekorasjonsutstyr, råvarer og hjelpestoffer for servise keramikk, etc.
 
Hall 3.1 til 5.1 er for keramisk maskineri og tilbehør. De store maskinproduktene skal utstilles i første etasje, mens andre etasje er for mindre størrelser og lette vektprodukter og teknologi, inkludert keramisk blekkpatronteknologi i Hall 2.1, keramisk dekorasjonsmateriale, råmateriale, ildfaste og slitesterk materiale i hall 2.2 og 4.2, og internasjonal hall 3.2.
 
Med ytterligere utstillinger i ulike sektorer og god innovasjon på halloppsett, CERAMICS CHINA   2017 bryter med seg nye rekorder når det gjelder antall utstillere og besøkende.

Vårt firma JINMING GLAZE , vil også delta på messen CERAMICS CHINA 2017, håper vi kan møte og snakke sammen.