Lavtemperatur gjennomsiktig Vetrosa

Lavtemperatur gjennomsiktig Vetrosa
Produktdetaljer

Kina Jinming glasur co, Ltd er en av de ledende lav temperatur gjennomsiktige vetrosa produsentene og leverandører i Kina, utstyrt med profesjonell fabrikk og plante og gir produktene gratis prøve, velkommen å kjøpe våre lavpris grensen linjen vetrosa, tredje skyting vetrosa for polert flis 300 * 300, suger glasur, keramiske utvannende agent, høy transparens vetrosa og også velkommen sjekke pris , prisliste, forespørsel og tilbud med oss.


Vetrosa JM-08

Maske: 50-100 netting eller 90-325 mesh er tilgjengelige

Original: Kina boshan jinming industrien sone, Kina

Min Qty:1000KGS

Pakke: 25 KG/bag med indre transaprent PP bag å forhindre fuktighet eller vann.

Levere og lagring: lagres på kjølig, tørt og ventilert sted.

Sammensetning: SiO2 62,6% Al2O3 3,6% K2O 5,2%

Na2O 1,2% CaO 15.6% MgO 1.87% ZnO 2,1%

Egnet for midje linje, kantlinje, motiv freso, Listello, dekorasjon fliser, keramiske kunstverk i dobbeltrom og tredje skyting, kan bli oppsagt sammen med flytende gull og gull lime.

Høy transparent og lav avfyring temperaturen varierer for å lage en god opptreden i lav temperatur ovn.

Vi er en god berømmelse vetrosa produsent i Kina keramisk industri, vi har fordelen av god og stabil kvalitet og fornuftig pris, faglig kunnskap til å forbedre kvaliteten og utvide markedet, så vi vil være meget verdsette den hvis vi kan gjøre noen samarbeid med en liten prøve ordre fra begynnelsen.

Som en av de største vetrosa produsenter og eksportører i Kina byen, ble våre produkter eksportert til mange land som Pakistan, Indonesia, Vietnam, Midtøsten.

Velkommen til å besøke oss!


Forespørsel